spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Rusia va finaliza lucrarile pentru 8 statii pe sectiunea Komsomolsk-on-Amur – Vanino

amur-stationAnul acesta, Caile Ferate Ruse intentioneaza sa realizele lucarile de reconstructie a 8 statii pe sectiunea Komsomolsk-on-Amur – Vanino, precum si pentru dublarea liniilor pe trei rute intre statii si finalizarea modernizarii liniei de cale ferata pe doua tronsoane. Linia face parte din coridorul BAM.
Intre 2017 si 2019, compania va continua lucrarile de dezvoltare ale statiei Komsomolsk-Sortirovochny si cele de modernizare ale instalatiilor de cale ferata.
In urma cu patru ani, RZD a comandat noul tunel Kuznetsovsk cu o lungime de 3,8 km. Acest tunel a marit semnificativ capacitatea Far Eastern Railways pe directia nodului de transport si industrial Vanino – Sovetskaya Gavan. Ca urmare, aglomeratia a fost eliminata datorita liniei care satisface pe deplin capacitatea de transport de marfa in conditiile in care volumul traficului de marfa spre porturile din Orientul Indepartat Rus creste constant.
In viitor, fluxul de marfuri pe tronsonul Komsomolsk-on-Amur – Sovetskaya Gavan ar putea creste la 97 milioane tone pe an pana in 2020, depasind 100 milioane tone pana in 2025.

Ultimele Articole