spot_img
sâmbătă, ianuarie 28, 2023
spot_img

Rusia testeaza locomotiva de manevra diesel TEM28

TEM28Un prototip al locomotivei de manevra diesel TEM28 produs la fabrica Bryansk Engineering (parte a Transmashholding) este supusa testelor comparative in cadrul Depoului de Locomotive Operationale Penza.
Locomotiva va fi supusa testelor in zona Penza pentru ca expertii sa poata evalua caracteristicile tehnice ale noii locomotive si pentru a le compara cu cele ale modelului TEM18, care a fost testat anterior in Penza.
Testele vor dura 4 luni, timp in care specialistii depoului vor analiza parametrii de operare si rezultatele testelor si vor pregati o concluzie pentru producator. In plus, producatorul va instrui doi mecanici de locomotiva care vor impartasi la randul lor experienta acumulata colegilor lor.
Intregul set de teste va fi finalizat in octombrie 2016. In timpul testelor, care vor fi realizate in conditii de operare identice, vor fi evaluate eficienta unitatii generatorului diesel si consumul de combustibil si ulei, dar si fiabilitatea tehnica a locomotivei. In plus, inginerii vor evalua noua cabina mai confortabila care este dotata cu aer conditionat si ofera vizibilitate 360 de grade.
Caile Ferate Ruse au o flota de locomotive de manevra care depaseste 6.000 de unitati.

Ultimele Articole