marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Rusia lovește din nou căile ferate ucrainene, ucigând trei feroviari

Căile ferate ucrainene lovite din nou. Atacurile rusești au ucis cel puțin trei persoane în Donețk și au rănit 10 la Harkov. Bombardamentele rusești au ucis joi cel puțin trei persoane în regiunea Donețk, în estul Ucrainei, iar un atac cu rachete mai la nord, în regiunea Harkov, a lovit o gară, rănind 10 persoane.

Guvernatorul regiunii Donețk, Vadym Filashkin, scriind pe aplicația de mesagerie Telegram, a declarat că bombardamentele au ucis trei persoane și au rănit patru în satul Udachne, la vest de orașul Donețk, care este deținut de ruși, potrivit Reuters.

Căile Ferate ucrainene au declarat că o grevă rusească a ucis trei dintre lucrătorii săi în regiunea Donețk, dar nu au oferit detalii despre locul în care a avut loc incidentul.
În regiunea Harkov, o țintă frecventă a recentelor atacuri rusești, guvernatorul regional Oleh Syniehubov a declarat că atacul a lovit orașul Balakliia, care a fost ocupat de Rusia la începutul invaziei sale și recucerit de Ucraina câteva luni mai târziu, în 2022.

„Răniții se aflau în vagoanele trenului de pasageri”, a declarat el pe aplicația Telegram.
Synehubov a precizat că trenul se afla la 15 metri de centrul loviturii.
Harkov, care se află la aproximativ 30 km de granița cu Rusia, și regiunea înconjurătoare sunt de mult timp ținta atacurilor rusești, dar loviturile au devenit mai intense în ultimele săptămâni, lovind infrastructura civilă și energetică.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole