duminică, aprilie 14, 2024
spot_img

Rusia anunta constructia a 1.200 km de linii noi pana in 2020

rzdConform versiunii actualizate a Planului General de Dezvoltare, Caile Ferate ruse vor construi  1.200km de linii feroviare noi pana in 2020 si alti 750 de km pana in 2025.
Tinand cont de rolul international al cailor ferate, Planul implica dezvoltarea infrastructurii pe pe Coridoarele internationale de transport Est-Vest si Nord-Sud. Alte activitati includ dezvoltarea punctelor de trecere la granita si constructia unei retele de centre de transport si logistice. Caile Ferate planuiesc si imbunantatirea cooperarii cu companiile straine de transport si implementarea proiectelor de dezvoltarea a transportului feroviar.
Documentul implica construirea a 5.000 de km de cale ferata principala, instalarea echipamentului de blocare automata pe 1.800 km de cale si electrificarea a 1.100 de km pana in 2025.
Conform Planului General de Dezvoltare, traficul de marfa va creste cu 17%, iar cifra de afaceri a transportului de marfa cu 13%. Ca urmare a masurilor incluse in document, cifra de afaceri a transportului de calatori ar trebui sa creasca cu 11% pana in 2020.
Alexei Tsydenov, Ministrul Adjunct al Transporturilor din Rusia, Planul General de Dezvoltare este suficient de matur si realist si ar trebui adoptat cat de repede posibil.
Planul General de Dezvoltare va fi folosit ca baza pentru ajustarea Strategiei de Dezvoltare a Transportului Feroviar pana in 2030 in ceea ce priveste dezvoltarea infrastructurii.
S-a decis revizuirea Planului General de Dezvoltare in decurs de o luna de la propunerile luate in calcul si inaintate la intalnirea Consiliului Stiintific si Tehnic.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole