spot_img
marți, iulie 5, 2022
spot_img

Un român lovit de tren în Italia, lângă Milano, a murit la spital după 12 ore

Un român lovit de tren în Italia, lângă Milano, a suferit răni foarte grave, iar picioarele i-au fost amputate de roțile garniturii, după care a murit la spital.

român lovit de tren în Italia

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost lovit de tren în cursul nopții de luni spre marți în localitatea Vignate de lângă Milano. Din motive necunoscute încă, conaționalul nostru se pare că se deplasa pe întuneric de-a lungul liniei ferate când a fost lovit din plin de tren, în timp ce se afla la nivel cu via Manzoni din localitate, informează Rotalianul.com.

Român lovit de tren în Italia. Mecanicul de locomotivă a alertat autoritățile

Deși nu a decedat pe loc, bărbatul a suferit răni foarte grave, iar picioarele i-au fost amputate de roțile trenului.

Mecanicul de locomotivă, care a declarat că l-a văzut pe român că se afla pe linia ferată abia în ultimul moment, a alertat imediat autoritățile, iar la fața locului au sosit în scurt timp carabinierii din Cassano d’Adda și agenții de la Poliția feroviară, apoi a sosit și o ambulanță.

Conaționalul nostru a fost transportat astfel la spitalul San Raffele din Segrate unde medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața, dar după 12 ore de chin acesta a decedat pe patul de spital.

Autoritățile investighează acum pentru a face lumină asupra motivelor pentru care bărbatul român de 46 de ani se afla pe șinele de cale ferată în cursul nopții.

Ultimele Articole