miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

FOTO Rodrigo Maxim s-a întâlnit cu sindicaliștii italieni veniți la București

Președintele Federației Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din România, Rodrigo Maxim s-a întâlnit cu sindicaliștii italieni veniți în vizită la București.

Gian Luigi Ferretti, responsabilul pentru Relații Internaționale al UGL, s-a întâlnit la București cu Maxim Rodrigo Gabriel – vicepreședinte al Confederației Naționale Sindicale Meridian, președinte al Federației Sindicale a Feroviarilor și al Uniunii Angajaților CFR Călători CFR (căile ferate de stat), și Maxim Mihail Lucian – președintele Sindicatului Lucrătorilor CFR Călători. Au fost prezenți fosta judecătoare Mariana Verga, acum avocat al Confederației Meridian, și Giuseppe Incarbone, UGL România, se arată într-o știre publicată de site-ul L’Italiano.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Lideri sindicali italieni, prezenți la București

UGL (Unione Generale del Lavoro – Uniunea Generală a Muncii) este o organizație sindicală din Italia care recunoaște centralitatea primordială a persoanei care lucrează: în consecință renunță la orice pretenție exclusiv categorică sau numai economică. Este, așadar, o asociație unitară de natură confederală care, urmărind obiective cu caracter general, recunoaște particularitățile fiecărei categorii și teritoriu, dar renunță la orice tip de revendicare exclusiv sectorială, se arată pe site-ul confederației sindicale din Italia. UGL este printre cele mai reprezentative cconfederații sindicale din Italia.

Întâlnirea dintre sindicaliștii italieni și cei români a avut loc în condițiile în care la București se desfășoară Conferința Internațională a Sindicatelor din Poliția Locală, eveniment reflectat și pe site-ul UGL.

Ultimele Articole