miercuri, decembrie 6, 2023
spot_img

Lucrări pentru ridicarea restricțiilor de viteză pe M800, lansate de Regionala Constanța

Regionala Constanța a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru ridicarea restricțiilor de viteză pe M800, în valoare de peste 300.000 de euro.

ridicarea restricțiilor de viteză pe M800 călătoriile persoanelor cu handicap modernizarea stației Fetești

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat luni dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Lucrări de reparație pentru ridicare restricții de viteză linii curente, directe”.

Este vorba de executarea lucrărilor de reparație a căii ferate pentru ridicarea restricțiilor de viteză actuale, prin înlocuirea unor JIL-uri neconforme și refacerea continuitătii CFJ, în scopul asigurării funcționării normale, continue și în condiții de siguranță a transportului feroviar pe tronsonul Lehliu – Constanța, pe raza de activitate a Secțiilor L4 Slobozia, L3 Fetești, L2 Medgidia și L1 Constanța. În cadrul lucrărilor de întreținere și reparație, vor fi efectuate următoarele operațiuni principale: înlocuire JIL-uri tip 60 = 58 de bucăți (29 de perechi); înlocuire JIL-uri tip 49 = 10 bucăți (cinci perechi); suduri aluminotermice = 136 de bucăți. Durata de execuție va fi de maximum trei luni de la data prevăzută în ordinul de începere a lucrărilor, dar nu mai târziu de 15 decembrie 2021.

Valoarea totală estimată a contractului este de 1.511.448,93 lei, echivalentul a peste 305.000 euro.Licitație pentru ridicarea restricțiilor de viteză pe M800. Condiții de participare

Pentru participarea la licitație, se solicită experiență similară. Ofertantul va declară în DUAE principalele lucrări similare realizate într-o perioadă care acoperă cel mult ultimii cinci ani de zile, din care să reiasă executarea de lucrări similare în valoare individuală/cumulată de minimum 1.511.448 lei fără TVA, la nivelul a maximum trei contracte. Note: 1. Lucrări similare acceptate: lucrări de construcții și/sau modernizare și/sau întreținere și reparații infrastructură CF (linii CF), cale fără joante și în cadrul cel puțin unuia dintre contracte au fost realizate lucrări la linii CF pe care se circulă cu viteză maximă de 160 km/oră.

Valoarea garanției de participare este 15.114 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 20 mai 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 20 septembrie 2021. (A.B.)

Ultimele Articole