spot_img
duminică, decembrie 4, 2022
spot_img

Licitație de două milioane de lei petru ridicarea restricțiilor de viteză pe Valea Jiului

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a publicat luni o licitație pentru ridicarea restricțiilor de viteză între stațiile Merișor și Crivadia.

ridicarea restricțiilor de viteză

Este vorba de procedura de achiziție publică pentru ”Ridicare restricții de viteză linii curente Merișor – Crivadia fir 1 si fir 2 km 59+000-57+185”, care a fost publicată în sistemul electronic de achiziții publice e-licitatie.ro.

Valoarea contractului este estimată de compania de gestionare a infrastructurii feroviare la 2.100.840,34 de lei. Data limită de depunere a ofertelor este 25 iunie, iar acestea vor fi evaluate din punct de vedere tehnic și financiar până pe 25 octombrie, la ora 18,00, când va fi anunțat câștigătorul.

Licitație online pentru ridicarea restricțiilor de viteză

Modalitatea de desfășurare a procedurii de achiziție este online (fără licitație electronică), fiind vorba de o licitație deschisă. Oferta de preț se depune în lei, iar criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut. Stațiile Merișor și Crivadia se află în Valea Jiului, pe linia ferată care face legătura între Petroșani și Simeria.

Ultimele Articole