luni, aprilie 29, 2024
spot_img

Revizia trenurilor Pendolino din Marea Britanie a fost finalizata

pendAlstom a finalizat lucrarile majore de revizie a flotei Pendolino operate de Virgin pe linia West Coast Main Line. Flota include 56 de trenuri inclinabile, Clasa 390. Proiectul reprezinta cea de-a patra runda de revizii importante realizate de Alstom pentru trenurile Pendolino.
In timpul procedurii de revizie, boghiurile au fost spalate si desfacute, iar osiile, cutiile de viteze, culisele, amortizoarele si alte piese auxiliare au fost schimbate. In plus, au fost testate 4.100 module si au fost inlocuite 2,3 milioane de consumabile.
Alstom a construit o unitate noua de revizie a boghiurilor in cadrul fabricii sale din Manchester, reducand astfel semnificativ timpul necesar pentru revizia fiecarui tren. Datorita acestei unitati, Alstom poate sa finalizeze revizia unui set intreg de boghiuri fie pentru un vehicul cu 9 vagoane (18 boghiuri), fie pentru un vehicul cu 11 vagoane (22 de boghiuri) in doar 5 zile. Acest lucru i-a permis companiei Alstom sa reduca timpul necesar reviziei unui tren la 7 zile.
„Acest proiect reprezinta o poveste de succes pentru Alstom si echipa de ingineri specializati care a facut posibil acest lucru intr-un timp atat de scurt”, a declarat Rob Whyte, Managing Director Regional and Intercity, Alstom UK&I.
Trenurile Pendolino au fost construite in Marea Britanie de Alstom pentru linia West Coast Main Line.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole