spot_img
joi, martie 30, 2023
spot_img

CFR Călători vrea să modernizeze instalația electrică din Revizia de Vagoane București Grivița

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA vrea să modernizeze instalația electrică de înaltă tensiune din Revizia de Vagoane București Grivița.

Revizia de Vagoane București Grivița licitație lansată de CFR Călători

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii pentru modernizarea instalației electrice de înaltă tensiune din Revizia de Vagoane București Grivița (Calea Givitei nr.353) – elaborare expertiză tehnică, proiectare și execuție – SRTFC București”.  Valoarea totală estimată a contractului, ce se va derula pe parcursul a șase luni de zile, este de 549.950 de lei, echivalentul a peste 110.000 de euro.

Stația de înaltă tensiune a fost proiectată și construită în anul 1970, cu o singură celulă TRAFO 27 kV/1,5 kV/1200 kVA, pentru liniile 1F-6F, linii de pregătire tehnică unde se face probarea și preîncălzirea/prerăcirea vagoanelor de călători. În 1998 s-au făcut lucrări de mentenanță la echipamentele de comandă și au fost introduse noi protecții. Apoi, în luna noiembrie a anului trecut la instalația de 1,5 kV s-a produs un scurtcircuit  ce a produs avarierea totală a celulei nr. 1 și parțială a celulei de sarcini auxiliară, fapt ce a condus la scoaterea din folosință a stației. Pe cale de consecință, se impun aceste lucrări de modernizare.Condiții de participare la licitația ce vizează Revizia de Vagoane București Grivița

Garanția de participare la licitația lansată de CFR Călători este în valoare de 5.499 de lei, valabilă 120 de zile.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 26 aprilie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 26 august 2021. (A.B.)

Ultimele Articole