spot_img
vineri, decembrie 9, 2022
spot_img

REVA SA Simeria angajeaza strungar, lacatus si sudor

REVA SA Simeria, membra al GRAMPET Group, a anuntat posturi vacante pentru functiile de strungar, lacatus si sudor prin intermediul „Cariera Feroviara in Romania”.

CERINTE: personal calificat in urmatoarele meserii: strungar; inititativa si spirit de responsabilitate care sa realizeze lucrari de calitate, cu o atentie sporita la detalii, abilitatea de a lucra independent, dexteritate; program de lucru in 1 schimb, Luni-Vineri, 8h/zi; experienta minim 1 an;  salariu negociabil in urma unui interviu.

 


Situată in vestul României, într-un oraș cunoscut ca un important nod feroviar, REVA SA Simeria a fost fondata in 1869, având o bogata tradiție în repararea materialului rulant. În anul 1992 se înființează ca societate comercială pe acțiuni cu capital majoritar de stat, iar în anul 2001 societatea se privatizează prin licitație publică, acționarul majoritar fiind GRAMPET SA București. Toate activitățile desfășurate sunt susținute de o pregătire tehnică, experiență și profesionalism de nivel ridicat. Organizarea si funcționarea societății este orientata spre realizarea obiectivelor sale: satisfacerea cerințelor si așteptărilor clienților, creșterea încrederii acestora, menținerea segmentelor de piață câștigate si lărgirea lor, îmbunătățirea calității serviciilor furnizate.

Ultimele Articole