spot_img
duminică, decembrie 4, 2022
spot_img

Se ridică restricții de viteză la Brașov și Racoș. CFR a lansat o licitație de 6,8 milioane de lei

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vrea să ridice mai multe restricții de viteză la Brașov și Racoș, în zona macazurilor din cele două gări.

restricții de viteză la Brașov

Compania de infrastructură feroviară a lansat licitația pentru „Lucrări de întreținere și reparaţie linii C.F./ Lucrări de reparație pentru ridicare restricții de viteză prin consolidarea zonei aparatelor de cale, 9 loturi – SRCF Brașov”, cu o valoare de 6,8 milioane de lei. Ofertele pot fi depuse până la data de 15 iulie, urmând ca atribuirea să aibă loc până la data de 15 noiembrie în acest an, informează siet-ul de știri brașovene myTex.ro.

Nouă loturi pentru ridicare de restricții de viteză la Brașov și Racoș

Conform anunțului publicat pe platforma de achiziții publice SEAP, lucrările vor fi executate pe nouă loturi ale proiectului.

În principal, vor avea loc lucrări de întreținere și reparație a liniilor de cale ferată, prin înlocuiri de traverse de lemn cu traverse de beton, la fel și în cazul șinelor uzate, precum și lucrări de reparație pentru ridicarea restricțiilor de viteză prin consolidarea zonei aparatelor de cale (macazuri), în gara Brașov și stația Racoș.

Ultimele Articole