spot_img
joi, octombrie 28, 2021
spot_img

Noi restricții de circulație în China, în provincia Ji-lin. Circulația trenurilor a fost oprită

Autoritățile de la Beijing au introdus noi restricții de circulație în China, de această dată în provincia Ji-lin din nord-estul țării, din cauza pandemiei de coronavirus.

restricții de circulație în China căi ferate de mare viteză în China

Autoritățile locale au oprit transportul în comun cu trenul și autobuzul, au închis școlile și au instituit măsuri de izolare destul de stricte pentru mai bine de 100 milioane de oameni.

Copiii se pot juca afară doar dacă poartă măști, iar angajații din sistemul de sănătate au revenit la echipamentele de protecție. Provincia respectivă are mai puțin de 130 de cazuri de infectare confirmate, cel mai probabil “de import”, de la cetățeni care au revenit din Federația Rusă.

Autoritățile chineze se tem însă că, de la acestea, s-ar putea ajunge la răspândirea intra-comunitară accentuată a virusului.

Noi restricții de circulație în China, după cele de la Wuhan

Cele mai stricte restricții din ultima perioadă au fost impuse la Wuhan, oraşul din China în care a izbucnit epidemia de coronavirus devenită pandemie globală.

La începutul lunii aprilie au fost eliminate de mâine măsurile de carantină locală la Wuhan, după ce au fost în vigoare timp de 76 de zile. În prima zi de relaxare, aproximativ 55.000 de oameni s-au urcat în trenuri şi au părăsit orașul. Peste 80 de trenuri de mare viteză au plecat din cele trei gări din Wuhan.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole