spot_img
luni, iulie 4, 2022
spot_img

Licitații pentru reparații vagoane lansate de CFR Călători, în valoare de 4,8 milioane de euro

Două licitații pentru reparații vagoane, cu o valoare totală cumulată de 4,8 milioane de euro, au fost lansate duminică de Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect „Servicii de reparaţie planificată tip RTG, înlocuire roți monobloc, osii-ax, discuri de frână, coroane disc de frână uzate complet sau defecte la osiile montate, recondiționări/înlocuiri de subansamble/piese/materiale constatate pe fluxul de reparație ca necesar a fi efectuate la vagoane de călători seria 2083”. Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru ce se vrea a fi încheiat pe o perioadă de doi ani este cuprinsă între 92.200 și 21.970.170,21 lei.

Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preț, iar ponderea prețului este de 90%, restul urmând a fi acordat pentru termenul de garanţie.

Pentru participarea la licitație, cerința minimă este ca media cifrei de afaceri pe anii 2018, 2019, 2020 să fie de minimum 4.174.116 lei. Ofertanții în procedură vor prezenta o listă a principalelor prestări de servicii similare efectuate în ultimii trei ani, conținând valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent dacă aceștia sunt autorități contractante sau clienți privați. Sintagma ”servicii similare” se referă la servicii în cadrul domeniului de gestionare a materialului rulant feroviar, cum ar fi servicii de întreţinere şi mentenanţă material rulant referitoare la reparaţii vagoane de călători.

Garanția de participare este de 41.741 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 18 ianuarie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 18 aprilie 2022.



Licitație pentru reparații vagoane seria 1976

Un alt anunț postat în SEAP de CFR Călători are ca obiect „Servicii de reparaţie planificată tip RTG, înlocuire roţi monobloc, osii-ax, discuri de frână, coroane disc de frână, reparaţii/recondiţionări/înlocuiri de subansamble/piese/materiale constatate pe fluxul de reparaţie la vagoane de călători seria 1976 varianta II cu frână magnetică”.

Durata contractului sectorial va fi de 12 luni de la data semnării acestuia si se va încheia după finalizarea procedurii de atribuire a contractului sectorial. Valoarea totală estimată a contractului este de 1.325.749,51 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 19 ianuarie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 19 aprilie 2022.

Ultimele Articole