spot_img
marți, mai 17, 2022
spot_img

Licitație pentru zugrăveli, reparații sobe și burlane la Regionala Iași a CFR SA

O licitație pentru zugrăveli, reparații sobe și burlane și alte lucrări a fost lansată de Regionala Iași a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA.

reparații sobe licitație la Regionala București licitație a Regionala Craiova
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Acord cadru pe 2 ani – Intervenții accidentale și întreținere la construcțiile și instalațiile aferente de pe raza SRCF Iași”

Activitatea Sucursalei Regionale CF Iași se desfășoară pe raza județelor Iași, Vaslui, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău și Bistrița Năsăud. Pe raza de activitate sus-menționată se află amplasate diverse clădiri și construcții, instalațiile aferente acestora, specifice activității feroviare, cum ar fi: clădiri de călători, clădiri CED, clădiri secții L, CT, clădiri sedii districte, clădiri care adăpostesc instalații și echipamente speciale (posturi de transformare, grupuri electrogene, instalații SCB, altele asemenea), grupuri sanitare publice, cabine de acari, magazii, tuneluri pietonale, copertine, peroane, scări de acces, împrejmuiri etc.

Obiectul contractului îl reprezintă achiziția lucrărilor de întreținere și de reparații curente, a lucrărilor de intervenții în situațiile în care apar defecțiuni neprevăzute (avarii), cu scopul de a remedia în regim de urgență defecțiunile și avariile care apar și care pot conduce la apariția anumitor disfuncționalități și pagube la clădirile, construcțiile speciale și instalațiile aferente, specifice activității la calea ferată sau la perturbarea activității cu afectarea siguranței circulației și a confortului călătorilor.

Contract pentru reparații sobe și alte lucrări, în valoare de peste 800.000 de euro

Valoarea totală estimată a contractului este de patru milioane de lei, echivalentul a aproximativ 810.000 euro.

Este necesară executarea în principal a următoarelor categorii de lucrări la clădirile cu specific feroviar: reparații finisaje interioare și exterioare, lucrări de reparații structurale (fundație și zidărie), lucrări de reparații tencuieli (interioare, exterioare), lucrări de zugrăveli (interioare, exterioare), lucrări de reparații a elementelor de acoperiș (învelitori, asteriala, șarpante, jgheaburi, burlane etc), lucrări de placaje cu (rigips, faianță, gresie etc), lucrări de înlocuire (reparații) tâmplărie, lucrări de înlocuire (reparații) pardoseli, lucrări de reparații instalații sanitare, lucrări de verificare și reparații instalații electrice, lucrări de reparații pavaje și îmbrăcăminți asfaltice sau din beton de ciment la peroane și trotuare, lucrări de reparații copertine, lucrări de reparații împrejmuiri, reparații sobe, reparații coșuri de fum etc.

Garanția pentru participare este de: 10.000 lei, reprezentând 1% din valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent) și este irevocabilă. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 25 mai 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 25 septembrie 2021. (A.B.)

Ultimele Articole