duminică, mai 28, 2023
spot_img

CFR lansează lucrări de reparații și sudură la calea ferată Recaș-Timișoara Est

Regionala Timișoara a CNCF CFR SA lansează lucrări de reparații și sudură la calea ferată Recaș-Timișoara Est.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Reparația căii fără joante și sudură electrică CF Linia 100 între stațiile Recaș – Timișoara Est”. Valoarea totală estimată a contractului, care va trebui dus la bun sfârșit în termen de 75 de zile, este de 2.100.840,34 lei, echivalentul a aproximativ 340.000 de euro.

În ultima perioadă, în exploatare, între stațiile Recaș și Timișoara Est au apărut zone cu defecte pe suprafața de rulare a șinelor. Pentru eliminarea problemelor datorate şinelor defecte și rupte din cale, se impune executarea următoarelor servicii: înlocuirea la rând a şinelor defecte (cu şina pusă la dispoziție de către beneficiar), înlocuirea joantelor izolante lipite, a plăcuţelor de cauciuc şi a materialului mărunt de cale, introducerea cupoanelor de tranziție şi refacerea continuităţii căii fără joante, pe linia 100, între staţiile Recaș – Timișoara Est, între km 556+567 și km 565+200. Realizarea serviciului se va face în conformitate cu procesele tehnologice stabilite în caietul de sarcini și trebuie să îndeplinească condițiile de siguranță a circulației feroviare impuse prin regulamente, instrucțiuni și norme de specialitate ale CNCF CFR SA privind circulația trenurilor.Condiții de participare la licitația pentru reparații și sudură la calea ferată Recaș-Timișoara Est

Ofertantul va prezenta ca dovada experienţei necesare pentru executarea contractului o listă a principalelor servicii similare duse la bun sfârşit în cadrul perioadei de trei ani. Lista va conţine minimum un contract – maximum trei contracte, valori, perioade de execuție, beneficiari, din care să rezulte că a executat servicii similare cu obiectul procedurii (de reparaţie a căii fără joante şi sudură electrică CF) în domeniul feroviar în valoare individuală/cumulată de minimum 2.100.000 de lei cu TVA.

Garanția pentru participarea la procedură este de 21.000 de lei fără TVA. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 14 septembrie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 14 martie 2023.

Ultimele Articole