spot_img
marți, noiembrie 30, 2021
spot_img

Regionala Iași a CFR SA vrea să lanseze lucrări de reparații pe linia încălecată Socola-Holboca

Regionala Iași a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA vrea să lanseze lucrări de reparații pe linia încălecată Socola-Holboca, pe distanța de aproximativ 2 km.

reparații pe linia încălecată Socola-Holboca

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat marți anunțul de licitație ce are ca obiect ”Lucrări de întreținere și reparații linii CF (preț inclus materiale, manoperă și utilaje): Linia încălecată Socola – Holboca km 416+880 – km 418+850 CN/CL”.

Pentru consolidarea liniei CF, se vor executa în principal următoarele lucrări: înlocuirea traverselor de lemn necorespunzătoare cu traverse de beton T19 placate, ciuruirea manuală a materialului de balastare, burajul tehnologic al traverselor, montarea/demontarea suprastructurii CF și a dalelor din beton cu înlocuirea lor la trecerea la nivel cu CF km 418+640, săpătură în stratul de piatră spartă sub talpa traverselor și ciuruirea ei pe zona TN, refacerea substratului căii pe zona TN, transportul materialelor achiziționate de executant de la furnizori la district L/amplasament lucrare, încărcări/descărcări de materiale care se introduc în cale și care se scot din cale în și din mijloacele de transport, manipulări de materiale care se introduc în cale și care se scot din cale pe amplasament, transportul materialelor care se introduc în cale și care se scot din cale de la district pe amplasament și de pe amplasament la district, profilarea prismului de piatră spartă. Neluarea măsurilor de executare a lucrărilor precizate va conduce la înrăutățirea stării căii, aspect ce va implica restricționare vitezei de circulație a trenurilor.

Valoarea totală estimată a contractului, ce trebuie dus la bun sfârșit în 90 de zile, este de 462.184,87 lei, echivalentul a aproximativ 93.000 de euro.Condiții de participare la licitația pentru lucrări de reparații pe linia încălecată Socola-Holboca

Pentru participarea la procedura de achiziție, se solicită experiență similară. Ofertanții trebuie să demonstreze că în ultimii cinci ani de zile, calculați până la data limită de depunere a ofertei, au executat lucrări de natură sau complexitate similare cu cele care fac obiectul procedurii în valoare cumulată de cel puțin 462.000 de lei (fără TVA), realizate în cadrul unuia sau mai multor contracte.

Prin lucrări de natură sau complexitate similare cu obiectul procedurii în domeniul feroviar se înțeleg lucrări de construcție/ modernizare/ reparații capitale/ reparații periodice/ întreținere linii CF.

Garanţia pentru participare este în valoare de 4.620 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 2 august 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 2 decembrie 2021. (A.B.)

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole