spot_img
marți, mai 24, 2022
spot_img

Licitație pentru lucrări de întreținere și reparații pe linia ferată Constanța-Mangalia

Regionala Constanța a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru lucrări de întreținere și reparații pe linia ferată Constanța-Mangalia.

reparații pe linia ferată Constanța-Mangalia

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat vineri dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Lucrări de întreținere și reparație linii CF – Linia 813 Constanța – Mangalia”.

Lucrările ce vor fi executate presupun înlocuirea traverselor din lemn cu traverse din beton armat cu supralărgire tip TW-49-2C puse la dispoziție de beneficiar, în curbe pe linia 813 Constanța – Mangalia, în scopul asigurării funcţionării normale, continue şi în condiţii de siguranţă a transportului feroviar pe acest tronson, conform specificațiilor caietului de sarcini. În cadrul lucrărilor de reparaţii se disting următoarele operaţiuni: înlocuirea traverselor din lemn pe curbele de racordare cu traverse din beton armat cu supralărgire TW-49-2C, cu creşterea supralărgirii ecartamentului de la 0 la 10 mm (300 de bucăți); înlocuirea traverselor din lemn pe curbele circulare cu traverse din beton armat cu supralărgire TW-49-2C, cu supralărgirea constantă de +10 mm (602 bucăți). Durata de execuţie este de maximum 60 zile calendaristice de la data prevăzută în ordinul de începere a lucrărilor.

Valoarea totală estimată a contractului este de 150.103,93 lei, echivalentul a aproximativ 30.000 de euro.Condiții de participare la licitația pentru reparații pe linia ferată Constanța-Mangalia

Pentru participarea la licitație, organizată în procedură simplificată, se solicită experiență similară. Ofertantul va declara în DUAE principalele lucrări similare realizate într-o perioadă care acoperă cel mult ultimii cinci ani de zile, din care să reiasă executarea de lucrări similare în valoare individuală/cumulată de minimum 150.103,93 fără TVA, la nivelul a maximum trei contracte. Lucrări similare acceptate: lucrări de construcţii şi/sau modernizare şi/sau întreţinere şi reparaţii infrastructură CF (linii CF).

Valoarea garantiei de participare este 1.501 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 16 iunie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 16 octombrie 2021. (A.B.)

Ultimele Articole