joi, februarie 22, 2024
spot_img

CFR Călători vrea să încheie un acord cadru pentru reparații la vagoanele seria 2186

Societatea Națională de Tramsport Feroviar de Călători CFR Călători vrea să încheie un contract de tip acord cadru pentru reparații la vagoanele seria 2186.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii de reparaţie planificată tip RTG, înlocuire roți monobloc, osii-ax, discuri de frână, coroane disc de frână uzate complet sau defecte la osiile montate, refacere protecție anticorozivă și vopsire integrală în sistem poliuretanic, servicii de recondiționare/înlocuiri de subansamble/piese/materiale constatate pe fluxul de reparație ca necesar a fi efectuate la vagoane de călători seria 2186”.

Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru ce se intenționează a fi semnat pentru o perioadă de 23 de luni este cuprinsă între 138.600 și 59.401.966,68 lei. Acordul cadru vizează o cantitate minimă de un vagon și maximă de 45 de vagoane. Cel mai mare contract subsecvent va avea minimum un vagon și maximum 30 de vagoane.

La evaluarea ofertelor, prețul (componenta financiară) va conta în proporție de 90%, restul urmând a fi acordat pentru termenul de garanție. Propunerile tehnice cu termen de garanție egale cu șase luni vor fi conforme, dar nu se acordă punctaj. Propunerile tehnice cu termen de garanție mai mic decât termenul prevăzut în caietul de sarcini, de șase luni, vor fi considerate neconforme. Propunerile tehnice cu termen de garanție mai mari de 12 luni nu vor fi punctate suplimentar peste maximul de puncte acordat factorului de evaluare, respectiv 10 puncte.Condiții de participare la licitația pentru reparații la vagoanele seria 2186

Cerința minimă pentru participarea la licitație este ca media cifrei de afaceri pe anii 2020, 2021, 2022 să fie de minimum 20.524.689 de lei.

Se solicită certificate emise de organisme independente cu privire la standardele de asigurare a calității. Se va face dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001:2015 sau echivalent.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 5 martie 2024, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 5 iunie 2024.

Ultimele Articole