spot_img
miercuri, octombrie 5, 2022
spot_img

CFR Călători a lansat o licitație pentru reparații la vagoane cușetă, în valoare de două milioane de euro

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a lansat o licitație pentru reparații la vagoane cușetă, în valoare de două milioane de euro.

reparații la vagoane cușetă trenurile speciale pentru Austria Ordonanța Militară 2 nevăzător la vagonul cușetă

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat marți dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii de reparaţie planificată tip RP, rebandajare roți, recondiţionări/înlocuiri de subansamble/ piese/materiale constatate pe fluxul de reparaţie ca necesar a fi efectuate, la vagoane cușetă seria 4031”.

Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru ce se intenționează a se încheia pe doi ani de zile este cuprinsă între 96.900 și 10.463.369,76 lei.

Licitație pentru reparații la vagoane cușetă. Condiții de participare

La evaluarea ofertelor, componenta financiară (prețul ofertei) va conta în proporție de 90%, restul urmând a fi acordat pentru termenul de garanție.

Cerința minimă pentru participarea la procedura de achiziție lansată de operatorul feroviar de stat este ca media cifrei de afaceri pe anii 2018, 2019, 2020 să fie de minimum 3,4 milioane de lei. De asemenea, se solicită certificate emise de organisme independente cu privire la standardele de asigurare a calității. Astfel, se va face dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001:2015 sau echivalent.

Valoarea garanției de participare la licitație este de 34.877 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 7 iulie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 7 octombrie 2021. (A,B.)

Ultimele Articole