spot_img
miercuri, decembrie 7, 2022
spot_img

CFR Călători contractează reparații la vagoane cușetă pentru trafic internațional

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA vrea să contracteze servicii de reparații la vagoane cușetă pentru trafic internațional.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii de reparaţie planificată tip RTG, înlocuire roti monobloc, osii-ax, discuri de frână, coroane disc de frână uzate complet sau defecte la osiile montate, servicii de recondiționări/înlocuiri de subansamble/piese/materiale constatate pe fluxul de reparație ca necesar a fi efectuate la vagonul cușetă pentru trafic intern și international seria 4070”.

Valoarea totală estimată a contractului, care vizează un număr de șapte vagoane de acest tip, este de 5.809.723,36 lei, echivalentul a aproape 1,2 milioane de euro. Rezultă un preț unitar de aproximativ 170.000 de euro pentru fiecare vagon.Condiții de participare la licitația pentru reparații la vagoane cușetă

Contractul va trebui dus la bun sfârșit în termen de nouă luni, se arată în anunțul de lansare a procedurii.

Cerința minimă pentru participarea la procedura de achiziție este ca media cifrei de afaceri pe anii 2019, 2020, 2021 să fie de minimum 5.800.000 de lei. De asemenea, se solicită certificate emise de organisme independente cu privire la standardele de asigurare a calității. Se va face dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001:2015 sau echivalent.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 10 noiembrie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 10 februarie 2023.

Ultimele Articole