spot_img
luni, august 15, 2022
spot_img

Licitație la Regionala Craiova, pentru reparații la peroane, sobe și burlane

Regionala Craiova a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru reparații la peroane, sobe și burlane, în valoare de un milion de euro.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat vineri dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect „Lucrări de întreținere, reparații și intervenții accidentale la clădiri și instalații aferente pe raza de activitate a SRCF Craiova – 24 luni”. Valoarea totală estimată a contractului este cuprinsă între 1.250.000 și 5.000.000 de lei.

Din cauza depășirii duratei de serviciu normate și a fenomenelor extreme din ultimul timp, starea actuală a unora dintre clădirile și instalațiile de pe raza regionalei determină producerea numeroaselor deteriorări ce necesită lucrări de întreținere, reparații și intervenții în regim de urgență, pentru exploatarea normală a acestora și asigurarea protecției călătorilor și a personalului CFR. Lucrările ce pot fi executate în cadrul intervențiilor accidentale, dar și pentru întreținerea mijloacelor fixe sunt: reparații și revizii șarpante, învelitori țiglă, tablă și hidroizolație, reparații și revizii glafuri, dolii, jgheaburi și burlane, metal și PVC, refacere pardoseli și placări pereți (scândură, placaj OSB, covor PVC, gresie, parchet laminat, faianță, lambriu laminat), curățare periodică și refăcut sobe și coșuri de fum, revizii și reparații instalații sanitare, apă-canal, electrice, înlocuire tronsoane deteriorate din rețelele de alimentare cu apă potabilă și canalizare în vederea limitării pierderilor din rețele și reducerii cheluielilor cu utilitățile. Sunt necesare lucrări de refacere și reparare a platformelor, peroanelor și bordurilor degradate, în scopul eliminării reclamațiilor din partea călătorilor.

Condiții de participare la licitația pentru reparații la peroane, sobe și burlane

Pentru participarea la procedura de achiziție, ofertantul (asocierea, în cazul în care ofertantul este o asociere) trebuie să prezinte o listă a lucrărilor realizate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii cinci ani de zile, însoțită de certificate de bună execuție pentru lucrările cele mai importante. Ofertantul trebuie să facă dovada că în ultimii cinci ani de la data limită stabilită pentru depunerea ofertelor a executat, la nivelul unui contract/mai multor contracte, lucrări similare (lucrări de reparații generale și de renovare) a căror valoare individuală/ valoare cumulată a fost de minimum 1.250.000 de lei fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 4 octombrie 2021, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 4 februarie 2022.

Ultimele Articole