vineri, februarie 16, 2024
spot_img

CFR Călători începe lucrări de reparații la macazuri și linii în subunităţile SRTFC București

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA lansează lucrări de reparații la macazuri și linii în subunităţile SRTFC București.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Întreţinere, verificare şi reparare curentă linii CF şi aparate de cale din subunităţile SRTFC București, și anume: Depoul București Călători, Remiza Automotoare București, Depoul Ploiești, SELC Basarab, Revizia de Vagoane București Basarab, Post Revizie de Vagoane Ploiești Sud”.

Valoarea totală estimată a contractului, care va trebui dus la bun sfârșit în termen de un an, este de 900.087 de lei, echivalentul a aproximativ 180.000 de euro.Condiții de participare la licitația pentru reparații la macazuri și linii

Ofertanții vor face dovada personalului angajat, respectiv o echipă formată din minimum patru lucrători, precum și personal autorizat AFER conform legislației în vigoare, responsabil cu siguranța circulației în cadrul societății care va supraveghea lucrările. Se va prezenta o copie după autorizarea AFER a personalului. Ofertanții persoanele juridice străine vor prezenta certificate sau alte documente echivalente, pentru obiectul contractului sectorial, emise de organisme abilitate în acest sens în tara de origine a ofertantului, valabile la momentul prezentării.

De asemenea, ofertanții să facă dovada că dețin utilaje, scule şi dispozitive de măsură şi control al geometriei liniilor CF (tipar de ecartament şi nivel; chei de strâns buloane verticale; chei de strâns buloane orizontale; chei de strâns tirfoane; maşină de tăiat şina; furci; ciocan de burat; lopeți; vinci de 5 tone; maşini de găurit şina; cleşti de transport şină; cleşti de transport traverse; dispozitiv de măsurat uzura şinelor; cabluri ocolitoare longitudinale şi cabluri transversale de şuntare, verificate şi etalonate la intervale de timp prescrise de reglementările în vigoare, semnale mobile pentru semnalizarea porțiunilor de linie închisă.

Se va face dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001/2015 sau echivalent.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 19 februarie 2024, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 19 iunie 2024.

Ultimele Articole