spot_img
marți, martie 21, 2023
spot_img

Reloc Craiova a câștigat o licitație complexă de reparații la locomotivele CFR Călători

Compania Reloc Craiova a câștigat o licitație complexă de reparații la locomotivele CFR Călători, lansată de operatorul feroviar de stat în vara anului trecut.  

reparații la locomotivele CFR Călători

 

Este vorba de procedura de achiziție privind ”Servicii de reparație planificată tip RR la locomotivele electrice de 5100 KW dotate cu instalație comandă locomotivă ICOL și alte servicii de reparații constatate în prezența Recepției CFR pe fluxul de reparație tip RR la locomotivele electrice de 5100 KW dotate cu instalație comandă locomotivă ICOL”, publicată la începutul lunii august 2020 în sistemul electronic de achiziții publice.

Valoarea totală estimată a procedurii de achiziție publică este cuprinsă în intervalul 1.315.000 și 109.220.467,85 lei. Se va încheia un contract cadru pe o perioadă de patru ani de zile, urmat de contracte subsecvente. La evaluarea ofertelor, prețul a cântărit în proporție de 90%, restul fiind alocat termenului de garanție. Conform prevederilor caietului de sarcini, termenul de garanție al serviciilor prestate este de 12 luni.

Contractul de reparații la locomotivele CFR Călători, adjudecat de Reloc

La această licitație, Reloc Craiova, parte a Grupului Grampet, a concurat cu Remarul 16 Februarie Cluj Napoca.

După numeroase cereri de clarificări adresate ambilor competitori la procedura de achiziție publică, în cele din urmă comisia de evaluare a decis să declare câștigătoare oferta depusă de compania Reloc. Prețul ofertat de Reloc este de minumum 1.052.000 lei și de maximum 87.376.374,28 lei (pentru cantitatea minimă, respectiv maximă). O economie substanțială pentru societatea de stat de transport feroviar de călători față de prețul estimat inițial. (A.B.)

Ultimele Articole