spot_img
luni, martie 27, 2023
spot_img

Lucrări de reparații la instalațiile SCB, lansate de Regionala Craiova a CNCF CFR SA

Regionala Craiova a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat lucrări de reparații la instalațiile SCB pe mai multe tronsoane.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Reparații curente la instalațiile SCB pe raza secției CT3”. Valoarea totală estimată a contractului, ce va trebui dus la bun sfârșit în termen de șase luni (180 de zile), este de 1.260.335,91 lei, echivalentul a peste 250.000 de euro.

Pe raza Secției CT3 Roșiori, în vederea îmbunătățirii condițiilor de funcționare și de siguranță a circulației, se va interveni la rețeaua de cabluri la instalațiile CED în stațiile: Roșiori N cap Y, Rădoiești, Atârnati, Drăgănești Olt, Fărcașele, Grozăvești, Slatina, Recea, Bradu de Sus, Stolnici, Hârsești, Golești cap Y și instalații BLA pe distanțele Roșiori Nord – Măldăeni, Măldăeni – Mihăiești, Mihăiești – Radomirești, Radomirești – Atârnați, Atârnați – Roșiori, Radomirești – Drăgănești, Caracal – Grozăvești, Grozăvești – Jianca, Leu – Malu Mare. Lucrările de reparații la rețeaua de cabluri a instalațiilor SCB sunt impuse de necesitatea înlăturării uzurilor fizice și a deteriorărilor apărute în funcționarea acestora, în scopul asigurării unei funcționări normale și neîntrerupte, în condiții de siguranță a circulației transporturilor feroviare. În cadrul acestor lucrări se va interveni la cablurile SCB cu rezistența de izolație scăzută sau pe care au fost montate mai multe mufe, prin înlocuirea lor. Lucrările propuse a se efectua sunt stabilite ca urmare a constatării stării tehnice efectuate de șeful de district SCB și inginerii din cadrul Secției CT3 Roșiori și aprobate de seful Secției CT3 Roșiori și se vor proteja împotriva coroziunii prin vopsirea părților metalice ale instalațiilor SCB.

Condiții de participare la licitația pentru reparații la instalațiile SCB

Ofertantul (asocierea, în cazul în care ofertantul este o asociere) trebuie să facă dovada că în ultimii cinci ani de la data limită stabilită pentru depunerea ofertelor a executat, la nivelul unui contract/mai multor contracte, lucrări similare a căror valoare individuală/valoare cumulată a fost de minimum 1.260.000,00 lei fără TVA.

Ofertantul va constitui o garanţie de participare în valoare de 12.600 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 13 martie 2023, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 13 iulie 2023.

Ultimele Articole