spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

Regionala Galați a CFR SA a lansat o licitație pentru reparații la instalațiile SCB

Regionala Galați a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru reparații la instalațiile SCB, în valoare de aproximativ 230.000 de euro.

reparații la instalațiile SCB stația CF Ferry Boat reparații curente la instalațiile SCB reparații la instalațiile SCB reparații curente la instalațiile SCB
FOTO cu rol pur ilustrativ, spiact.ro

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Reparaţii curente la instalaţiile SCB pe raza Secţiei CT3 Adjud – 2 loturi”.

Lucrările preponderente sunt lucrări de înlocuire a cablurilor în plumb de tip CSHPbI cu cabluri de tip CSYEAlAbY şi CSYABY (realizarea subtraversărilor de cabluri, pozarea cablurilor, introducerea capetelor de cablu în dulapuri sau picheţi, formarea capetelor de cablu, realizarea mufelor termocontractabile), înlocuirea semnalelor de avertisment rutier ce prezintă grad ridicat de uzură, înlocuirea picheţilor autostop deterioraţi, înlocuirea reperelor de la semnalele de trecere BLA şi a reperelor semnalelor prevestitoare necorespunzătoare, verificarea funcţionării elementelor de instalaţii la care s-au executat lucrări de reparaţii curente.

Valoarea totală estimată a contractului este de 1.120.000 de lei. Procedura de achiziție este împărțită în două loturi, după cum urmează:

  1. Reparații curente la instalațiile SCB pe raza Secției CT3 Adjud – instalații BLA pe distanţa Căiuți – Borzești

Valoarea estimata fără TVA: 287.394,96 lei

  1. Reparații curente la instalațiile SCB pe raza Secției CT3 Adjud – instalații BLA pe distanţa Coteşti – Focşani şi Putna Seacă – Mărăşeşti

Valoarea estimata fără TVA: 832.605,04 lei.Condiții de participare la licitația pentru reparații la instalațiile SCB

Pentru participarea la licitație se solicită experiență similară. Ofertantul trebuie să demonstreze că în ultimii cinci ani de zile până la data limită de depunere a ofertei a executat lucrări de natură sau complexitate similare cu obiectul procedurii, în valoare individuală/cumulată de minimum 200.000 de lei fără TVA – Lotul I, 700.000 de lei fără TVA – Lotul II, la nivelul unui contract sau al mai multor contracte. Lucrări similare acceptate vor fi lucrări de construcţii montaj/reparaţii la instalaţiile de centralizare şi semnalizare feroviară.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 2 iunie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 2 octombrie 2021. (A.B.)

Ultimele Articole