spot_img
luni, iunie 27, 2022
spot_img

Regionala Craiova a CFR SA lansează lucrări de reparații la instalațiile IFTE

Regionala Craiova a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA lansează lucrări de reparații la instalațiile IFTE, în valoare de 130.000 de euro.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Reparaţii cablu LES 6KV pe distanța Ciochiuța – Tâmna, pe raza Secției IFTE 1 Craiova”. Valoarea totală estimată a contractului, ce va trebui dus la bun sfârșit în termen de trei luni, este de 650.754,21 lei.

Instalaţiile IFTE – LC  sunt instalaţii care asigură alimentarea cu energie electrică dinspre sistemul energetic naţional al liniei de contact a căii ferate şi implicit a locomotivelor şi ramelor electrice. Pe raza Secţiei IFTE 1 Craiova, în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de funcţionare și de siguranţa circulaţiei, se va interveni la reţeaua de cabluri pe distanța Ciochiuța-Tâmna. Lucrările de reparaţii la reţeaua de cabluri a instalaţiilor IFTE sunt impuse de necesitatea înlăturării uzurilor fizice şi a deteriorărilor apărute în funcţionarea acestora, în scopul asigurării unei funcţionări normale şi neîntrerupte, în condiţii de siguranţă a circulaţiei transporturilor feroviare.

În cadrul acestor lucrări se va interveni la cablul de 6 KV cu rezistența de izolaţie scăzută sau pe care au fost montate mai multe mufe, prin înlocuirea lor. Lucrările propuse a se efectua sunt stabilite ca urmare a constatării stării tehnice efectuate de şeful de district Electrificare Strehaia și inginerii din cadrul Secţiei IFTE 1 Craiova și aprobate de şeful secţiei.Condiții de participare la licitația pentru reparații la instalațiile IFTE

Pentru participarea la licitație, ofertantul trebuie să facă dovada că în ultimii cinci ani de la data limită stabilită pentru depunerea ofertelor a executat, la nivelul unui contract/mai multor contracte, lucrări similare a căror valoare individuală/valoare cumulată a fost de minimum 650.000 de lei fără TVA.

Valoarea garanției de participare este de 6.500 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 26 iulie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 26 noiembrie 2022.

Ultimele Articole