sâmbătă, septembrie 30, 2023
spot_imgspot_img

Regionala Galați lansează lucrări de reparații la instalațiile BLA pe Barboşi Triaj-Şendreni

Regionala Galați a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA lansează lucrări de reparații la instalațiile BLA pe Barboşi Triaj-Şendreni.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect ”Reparaţii curente la instalaţiile SCB pe raza Secţiei CT1 Galaţi – instalaţii CED în staţiile: Barboşi Călători, Barboşi Triaj Gr. A şi Gr. B şi instalaţii BLA pe distanţa Barboşi Triaj-Şendreni”. Valoarea totală estimată a contractului este de 1.096.638,66 lei, echivalentul a aproximativ 220.000 de euro.

Concret, se vor face lucrări de reparaţii curente la instalațiile SCB conform cerinţelor din caietul de sarcini, antemăsurători şi listele cu cantităţile de lucrări, lucrările preponderente fiind lucrări de înlocuire a cablurilor în plumb de tip CSHPbI cu cabluri de tip CSYABY sau CSYEAlABY (realizarea săpăturii şi a subtraversărilor de cabluri, pozarea cablurilor, introducerea capetelor de cablu în dulapuri, distribuitori sau picheţi, formarea capetelor de cablu, realizarea mufelor termocontractabile), montarea unui inductor de 500Hz la un semnal de circulaţie (neprevăzut în proiect), înlocuirea unui semnal tip vechi CFR cu un nou semnal pe catarg (BBA), înlocuirea unor plăcuţe autostop cu module MDS-MDCA, înlocuirea a două baterii staţionare de 160 V şi de 24V, înlocuirea unor funii de la circuitele de cale, verificarea funcţionării elementelor de instalaţii la care s-au executat lucrări de reparaţii curente.

Condiții de participare la licitația privind reparații la instalațiile BLA

Pentru participarea la procedura de achiziție se solicită experiență similară. Ofertantul (operator economic individual sau asociere de operatori economici) trebuie să demonstreze că în ultimii cinci ani până la data limită de depunere a ofertei a executat lucrări de natură sau complexitate similare cu obiectul procedurii, în valoare individuală/cumulată de minimum un milion de lei fără TVA, la nivelul unui contract sau mai multor contracte.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 24 august 2023, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 24 decembrie 2023.

Ultimele Articole