spot_img
marți, noiembrie 29, 2022
spot_img

Licitație pentru reparații la infrastructură pe Magistrala 900, lansată de Regionala Timișoara

Regionala Timișoara a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru reparații la infrastructură pe Magistrala 900, în valoare de aproximativ 90.000 de euro.

reparații la infrastructură pe Magistrala 900 licitație pentru întreținere și reparații licitație pentru înlocuirea unui macaz licitații feroviare Proiectele feroviare din Moldova ridicare restricții de viteză licitație a CFR Călători
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat luni după amiază anunțul de licitație ce are ca obiect ”Reparația căii fără joante – înlocuire șină și sudură electrică CF Linia 100 între stațiile Căvăran – Jena, km 491+279-493+279”.

Pentru eliminarea problemelor cauzate de şinele defecte si rupte din cale şi în vederea ridicării restricției de viteză de 50 km/oră, se impune executarea următoarelor lucrări: înlocuirea la rând a şinelor exfoliate cu şină nouă, înlocuirea joantelor izolante lipite, a plăcuţelor de cauciuc şi a materialului mărunt de cale şi refacerea continuităţii căii fără joante, pe doi kilometri de cale. Realizarea serviciului se va face în conformitate cu procesele tehnologice stabilite în caietul de sarcini și trebuie să îndeplinească condițiile de siguranță a circulației feroviare impuse prin regulamente, instrucțiuni și norme de specialitate ale CNCF CFR SA privind circulația trenurilor. Prestatorul asigură achiziția materialelor necesare, conform caietului de sarcini, se arată în anunțul de licitație.

Valoarea totală estimată a contractului este de 439.460,14 lei, echivalentul a aproximativ 90.000 de euro.

Licitație pentru reparații la infrastructură pe Magistrala 900. Condiții de participare

Ofertantul (sau fiecare membru al asocierii, în cazul în care ofertantul este o asociere) va prezenta o listă a principalelor servicii prestate în ultimii trei ani de zile, conţinând valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent dacă aceştia din urmă sunt autorităţi contractante sau clienţi privaţi.

reparații la infrastructură pe Magistrala 900

Modul de calcul al perioadei nu va fi afectat de eventuale decalări ale termenului limită prevăzut în anunţul de participare simplificat, publicat iniţial. Se consideră servicii similare cu obiectul procedurii în domeniul feroviar serviciile de refacere a continuităţii liniei de cale ferată prin sudură electrică, sau construcții reparații și întreținere linii de cale ferată cu sudarea șinelor. Se acceptă ca experiență similară și prestarea de servicii de calitate superioară, de exemplu construcția de căi ferate noi (care să includă și sudarea șinelor).

Garanţia pentru participare este de 4.394 de lei fără TVA pentru o perioadă de valabilitate de șase luni de zile. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 11 ianuarie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 11 iulie 2021.

Ultimele Articole