spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

Regionala Iași a lansat două licitații pentru reparații curente la instalațiile SCB

Regionala Iași a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat două licitații pentru reparații curente la instalațiile SCB, în valoare cumulată de aproape 270.000 de euro.

reparații curente la instalațiile SCB reparații la instalațiile SCB reparații curente la instalațiile SCB
FOTO cu rol pur ilustrativ, spiact.ro

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Reparații curente la instalațiile SCB pe raza secției CT1 Iași: instalația BLA pe distanța Târgu Frumos – Ruginoasa”. Valoarea totală estimată a contractului este de 667.000 de lei.

Lucrările ce se vor executa în cadrul contractului constau în principal în lucrări de înlaturare a cablurilor sau porțiunilor de cablu din plumb deteriorate sau care prezintă rezistența de izolație sub limita admisă de instrucția de serviciu în vederea asigurării unei funcționări normale și neîntrerupte în condiții de siguranță a circulației transporturilor feroviare, lucrări de defrișare, protejare cabluri pe poduri/ podețe, realizare subtraversări cu liniile de cale ferată, montare repere de cablu, lucrări de vopsitorie a instalațiilor exterioare etc. Lucrările vor fi efectuate doar de către personalul calificat din cadrul societăților specializate, autorizate şi agrementate AFER în acest scop. Lucrările care fac obiectul contractului se vor efectua conform instrucțiunilor și a prescripțiilor CFR.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 11 mai 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 11 septembrie 2021.Reparații curente la instalațiile SCB pe raza secţiei CT3 Suceava

Un alt anunț de licitație publicat în SEAP are ca obiect ”Reparații curente la instalaţiile SCB pe raza secţiei CT3 Suceava: instalația BLA pe distanța Suceava Vest – Stroiești”.  Valoarea totală estimată a contractului este de 660.000 de lei.

Este necesară executarea în principal a urmatoarelor categorii de lucrări care sunt incluse în categoria lucrărilor de reparații a rețelelor de cabluri aferente instalațiilor SCB: 1. Montare cabluri în săpătura; 2. Subtraversări CF cu tub PVC de regim greu; 3. Formare terminale cabluri demontare/ montare; 4. Vopsitorie instalații exterioare; 5. Verificări, reglări probe la instalațiile CED;

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 12 mai 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 12 septembrie 2021. (A.B.)

Ultimele Articole