spot_img
sâmbătă, octombrie 1, 2022
spot_img

Lucrări de reparații burlane, coșuri de fum și acoperișuri în stațiile Regionalei București

Regionala București a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA lansează lucrări de reparații burlane, coșuri de fum și acoperișuri în mai multe stații.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Intervenții accidentale la construcții și instalații aferente de pe raza Sucursalei Regionala CF București”. Valoarea totală estimată a contractului este de 4.200.000 de lei, echivalentul a aproximativ 850.000 de euro.

În anunț se precizează că se vor face lucrări de reparații la șarpante, învelitori din tiglă ceramică, învelitori din tablă tip ”Lindab”, jgheaburi, burlane, dolii, coșuri de fum, sobe de teracotă, tencuieli, zugrăveli, vopsitorii, placaje, tâmplării din lemn, PVC sau aluminiu la uși și geamuri, înlocuiri de geamuri și feronerii, instalații de apă-canal, sanitare, electrice, de încălzire și de ventilație,cu înlocuirea parțială sau totală a elementelor uzate.

Durata acordului cadru este de doi ani. În baza acordului cadru se estimează a se încheia două contracte subsecvente cu o durată de 12 luni, pe o durata de 24 de luni a acordului cadru, în funcţie de necesităţile beneficiarului şi de fondurile disponibile. Valoarea minimă a contractului subsecvent este de 1.925.000 de lei, iar cea maximă de 2.100.000 de lei. Valoarea minimă a acordului cadru este de 2.100.000 de lei, iar cea maximă de 4.200.000 de lei.



Condiții de participare la licitația de reparații burlane, coșuri de fum și acoperișuri

Pentru participarea la licitație, se solicită lista lucrărilor executate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii cinci ani, însoţită de certificări de bună execuţie pentru lucrările cele mai importante.

Experiența similară se va demonstra prin prezentarea unui contract sau cumul de contracte din care să reiasă lucrări similare executate în ultimii cinci ani cu o valoare individuală/cumulată de minimum 2.100.000 de lei fară TVA.

Valoarea garanției de participare este de 21.000 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 26 ianuarie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 26 mai 2022.

Ultimele Articole