luni, aprilie 15, 2024
spot_img

FOTO Cum au lucrat echipele CFR SA pentru reluarea circulației feroviare la Fetești

Echipele Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA au lucrat în cursul nopții de miercuri spre joi pentru reluarea circulației feroviare la Fetești.

”Magistrala București – Constanța: 5 minute întârziere și lucrăm în continuare! Magistrala București – Constanța a fost redeschisă la ora 02:30. 24 de ore de muncă permanentă a zeci de feroviari pentru reluarea traficului, spre și dinspre Litoral, pe ruta directă și reducerea minutelor de întârziere.  Am redus întârzierile la 5 minute, față de graficul normal! Echipele de intervenție ale CFR SA au reușit până la ora 02.30 să elibereze gabaritul căii ferate de vagoanele deraiate, pe un fir, și de asemenea, să finalizeze lucrările de reparații la linia de cale ferată, inlclusiv la firul de contact, pentru realimentarea cu energie electrică”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook CFR Infrastructura.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Se lucrează și acum, după reluarea circulației feroviare la Fetești

Compania de infrastructură precizează că zeci de feroviari sunt încă pe teren și lucrează pentru reparații la infrastructura feroviară afectată de cele două deraieri pe segmentele de cale ferată Dorobanțu – Basarabi (fir I) și Stația Fetești (firul II).

”Transmitem scuze tuturor călătorilor afectați de cele două evenimente feroviare și le mulțumim pentru înțelegere, asigurându-i în același timp că angajații de la calea ferată depun în continuare toate eforturile necesare și intervin operativ pentru restabilirea circulației în condiții normale pe relația București – Constanța și retur”, se mai arată în postarea citată. (A.B.)

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole