spot_img
duminică, noiembrie 28, 2021
spot_img

Reloc și Remarul 16 Februarie au depus oferte pentru reparația a până la 23 locomotive CFR Călători

Licitația are loc pentru semnarea unui acord – cadru pe patru ani destinat reparației tip RG la până la 23 de locomotive ale CFR Călători.

Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru ce se intenționează a se semna pentru o perioadă de patru ani este cuprinsă între 7.880.628,52 și 172.528.173,75 lei. Cantitatea minimă a acordului cadru este de două astfel de locomotive, iar cea maximă – de 23. Cât privește contractele subsecvente ce urmează a fi încheiate pe baza acordului cadru, cantitatea minimă a unui astfel de contract este de două locomotive, iar cea maximă de opt, după cum a scris recent Club Feroviar.

La data limită de depunere a ofertelor, respectiv 17 noiembrie, au depus propuneri companiile Reloc Craiova și Remarul 16 Februarie din Cluj-Napoca.Una dintre operațiunile ce urmează a fi efectuate la locomotivele de 5100 kW este montarea instalației ICOL de comandă a locomotivei și lucrări de reparație tip RG constatate pe fluxul de reparație.

Calendarul licitației prevede finalizarea evaluării tehnice și financiare în 11 februarie 2022, fără a fi precizat termenul de desemnare a câștigătorului.

 

 

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole