vineri, iulie 5, 2024
spot_img

Reloc SA castiga contractul pentru reparatia unor locomotive CFR Calatori

Operatorul national de transport feroviar de pasageri a atribuit companiei Reloc SA un contract pentru furnizarea de servicii de reparatie planificata tip RR la locomotivele electrice de 5100 KW TSAM si alte servicii de reparatii constatate in prezenta receptiei CFR pe fluxul de reparatie tip RR la locomotivele electrice de 5100 KW TSAM. Va fi incheiat si un acord-cadru. Subcontractarea nu este posibila.

Finantarea va fi asigurata de catre CFR Calatori din surse proprii.

Potrivit anuntului de atribuire, pentru contractul-cadru se estimeaza o valoare cuprinsa intre 6, 75 milioane lei si 37,27 milioane lei.

Pentru primul contract subsecvent, privind reparatie planificata tip RR la locomotivele electrice de 5100 KW TSAM, suma estimata este de 8,07 milioane lei.

Cel de-al doilea contract subsecvent, pentru servicii de reparatii constatate in prezenta Receptiei CFR Calatori pe fluxul tehnologic de reparatii tip RR la locomotivele electrice 5100KW TSAM, are o valoare estimata la 82,76 mii lei.

 

IN THE SPOTLIGHT

FOTO. 10 ani de 160 km/oră pe București-Constanța. Locomotiva inaugurală, pe butuci

Pe 4 iulie 2014 CFR Călători a pus în circulație, oficial, primul tren care circula cu 160 km/oră pe București-Constanța. Asta după mai bine...

Ultimele Articole