luni, septembrie 25, 2023
spot_imgspot_img

Regionala Timișoara închiriază locomotivă pentru transporturi de piatră spartă

Regionala Timișoara a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA vrea să închirieze o locomotivă pentru transporturi de piatră spartă.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect ”Închiriere locomotive”. Valoarea totală estimată a contractului este de 400.000 de lei, echivalentul a puțin peste 80.000 de euro.

Pentru buna desfășurare a activității de întreținere și reparație a infrastructurii feroviare este necesar să se efectueze transporturi feroviare de materii prime și materiale, precum și de utilaje (proprietate CNCF CFR SA), pentru executarea lucrărilor în regie proprie. Astfel, pentru transportul pietrei sparte, achiziționată de Sucursala Regionala de Căi Ferate Timișoara în baza contractului de furnizare de produse, în cantitate de 15.000 tone, este necesară închirierea unei locomotive și personal de deservire tracțiune, personal de manevră, revizie tehnică și combustibil aferent. Închirierea locomotivei este necesară pentru transportul mai multor trenuri formate din 15 vagoane specializate de tip Faccpps cu piatră spartă. Prin serviciul “Închiriere locomotive” se vor transporta trenuri formate din vagoane seria Faccpps încărcate cu piatră spartă, din stația CF de încărcare până la locul de descărcare, descărcarea acestora și retur.

Regionala Timișoara închiriază locomotivă. Condiții de participare la licitație

Pentru participarea la licitație, se solicită prezentarea unei liste a principalelor servicii similar prestate în ultimii trei ani, duse la bun sfârșit, din care să rezulte că a executat minimum un contract – maximum trei contracte, conţinând valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent dacă aceştia din urmă sunt autorităţi/entități contractante sau clienţi privați, din care să rezulte că a prestat servicii similare cu obiectul procedurii în domeniul feroviar în valoare individuală/cumulată de minimum 390.000 de lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 3 august 2023, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 3 februarie 2024.

Ultimele Articole