spot_img
vineri, ianuarie 21, 2022
spot_img

Cât vrea să dea Regionala Galați pe tăierea unui copac din zona căii ferate

Regionala Galați a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA vrea să scape de copacii periculoși din zona căii ferate.

În acest sens, în sistemul electronic de achiziții publice a fost postat luni dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Tăieri de arbori periculoşi pe zona CFR – SRCF Galați”.

Ȋn vederea ȋndepărtării pericolului de cădere a arborilor care pot pune ȋn pericol integritatea căii ferate pe raza de activitate a SRCF Galaţi este necesară tăierea a 393 de copaci şi ȋndepărtarea materialului lemnos de pe zona CFR, în conformitate cu cerinţele din caietul de sarcini. Vor fi tăiaţi doar arborii marcaţi, pentru care SRCF Galaţi a obţinut avizele de exploatare a materialului lemnos, avize care vor fi puse la dispoziţia prestatorului, se arată în anunțul menționat.

Valoarea totală estimată a contractului este de 275.000 de lei. Făcând un calcul simplu, rezultă că tăierea unui copac este estimată la 700 de lei.

Condiții de participare la licitația organizată de Regionala Galați

Pentru participarea la procedura de achiziție se solicită experiență similară. Astfel, ofertantul (operator economic individual sau asociere de operatori economici) trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani de zile până la data limită de depunere a ofertei a prestat servicii de natură sau complexitate similare cu obiectul procedurii, în valoare individuală/cumulată de minimum 100.000 de lei fără TVA, la nivelul unui contract sau mai multor contracte. Prin formula ”servicii similare” se ȋnţeleg servicii de exploatare masă lemnoasă.

Valoarea garanției de participare la licitație este de 2.750 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 12 ianuarie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 12 mai 2022.

Ultimele Articole