spot_img
miercuri, decembrie 7, 2022
spot_img

Regionala Galați a CFR SA lansează lucrări la instalațiile feroviare pe două tronsoane

Regionala Galați a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA lansează lucrări la instalațiile feroviare pe două tronsoane.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat vineri anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect ”Reparații curente la instalațiile SCB pe raza Secției CT3 Adjud –instalaţii BLA pe distanţele Urecheşti – Căiuţi şi Pădureni Putna – Pufeşti”. Valoarea totală estimată a contractului este de 1.188.235,29 lei, echivalentul a aproximativ 240.000 de euro.

Contractul va consta în executarea lucrărilor de reparaţii curente la instalațiile SCB conform cerinţelor din caietul de sarcini, antemăsurători şi listele cu cantităţile de lucrări. Lucrările preponderente vor fi de înlocuire a cablurilor în plumb de tip CSHPbI cu cabluri de tip CSYEAlABY, CYEAlABY (realizarea subtraversărilor de cabluri, pozarea cablurilor, introducerea capetelor de cablu în dulapuri, formarea capetelor de cablu, realizarea mufelor termocontractabile), verificarea funcţionării elementelor de instalaţii la care s-au executat lucrări de reparaţii curente.Condiții de participare la licitația pentru lucrări la instalațiile feroviare

Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut. Pentru participarea la procedura de achiziție se solicită experiență similară.

Ofertantul (operator economic individual sau asociere de operatori economici) trebuie să demonstreze că în ultimii cinci ani până la data limită de depunere a ofertei a executat lucrări de natură sau complexitate similare cu obiectul procedurii, în valoare individuală/cumulată de minimum un milion de lei fără TVA, la nivelul unui contract sau mai multor contracte.

De asemenea, se cere autorizaţie de furnizor feroviar eliberată de AFER, însoţită de agrement tehnic feroviar pentru domeniul lucrări de reparaţii la instalaţiile SCB.

Garanția de participare este de 11.882 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 17 octombrie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 17 februarie 2023.

Ultimele Articole