spot_img
vineri, august 19, 2022
spot_img

Regionala Craiova a CFR SA lansează lucrări de reparații la instalațiile SCB

Regionala Craiova a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA lansează lucrări de reparații la instalațiile SCB, în valoare de peste 200.000 de euro.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Reparaţii curente la instalaţiile SCB pe raza Secţiei CT 1 Craiova”.

În vederea îmbunătăţirii condiţiilor de funcţionare și de siguranţa circulaţiei, pe raza Secţiei CT1 Craiova se va interveni la reţeaua de cabluri la instalații CED și BLA aferente în stațiile: Coțofeni, Răcari, Filiași și Cozia. Lucrările de reparaţii la reţeaua de cabluri ale instalaţiilor SCB sunt impuse de necesitatea înlăturării uzurilor fizice şi a deteriorărilor apărute în funcţionarea acestora, în scopul asigurării unei funcţionări normale şi neîntrerupte, în condiţii de siguranţă a circulaţiei transporturilor feroviare. În cadrul acestor lucrări se va interveni la cablurile SCB cu rezistența de izolaţie scăzută sau pe care au fost montate mai multe mufe, prin înlocuirea lor, se arată în anunț.

Valoarea totală estimată a contractului, care va trebui dus la bun sfârșit în termen de 170 de zile, este de 999.857,96 lei, echivalentul a peste 200.000 de euro.Condiții de participare la licitația pentru lucrări de reparații la instalațiile SCB

Pentru participarea la licitație, se solicită o listă a lucrărilor realizate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii cinci ani, însoțită de documente care să ateste buna execuție pentru lucrările cele mai importante. Ofertantul trebuie să facă dovada că în ultimii cinci ani de la data limită stabilită pentru depunerea ofertelor a executat, la nivelul unui contract/mai multor contracte, lucrări similare a căror valoare individuală/valoare cumulată a fost de minimum un milion de lei fără TVA.

Valoarea garanției de participare este de 9.900 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 31 martie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 31 iulie 2022.

Ultimele Articole