spot_img
miercuri, iulie 6, 2022
spot_img

Cât vrea să dea Regionala București pe servicii de salubrizare în gări pe doi ani

Regionala București a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA vrea să încheie un acord cadru pentru servicii de salubrizare în gări pe doi ani.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Salubrizare stații CF aparținând SRCF București”. Valoarea totală estimată a contractului este de 4.624.735 de lei, echivalentul a peste 930.000 de euro.

Lucrările care vor face obiectul contractului vor consta în: a) salubrizare curentă – se efectuează zilnic, 365 zile/an, astfel: – un post de 24 de ore/zi (365 zile/an) pentru H.M.Aeroport H. Coandă T1; – două posturi: un post de opt ore/zi (365 zile/an), între orele 6.00-14.00 și un post de opt ore/zi (365 zile/an), între orele 14.00-22.00, pentru fiecare dintre stațiile: Titu, Târgoviște Sud, Videle, Sinaia; – un post de opt ore/zi (365 zile/an), pentru fiecare dintre stațiile sau haltele CF: Ploiești Vest, Bușteni, Câmpina, Urziceni, București Obor, Chitila, Azuga, Comarnic, Giurgiu Oraș, Giurgiu Nord, H.M. Aeroport H. Coandă T1. b) salubrizare periodică – se efectuează astfel: – de 15 ori pe lună, un post de opt ore/zi, la interval de aproximativ două zile, în fiecare dintre stațiile CF: Periș, Buftea, Crivina, Florești Prahova, Brazi, Ploiești Nord, Ploiești Est, Fundulea, Pantelimon,Găești, București Băneasa, P.O. Patinoar, P.O. Otopeni Nord, Grupa R Aeroport.

Se va încheia un acord cadru cu o durata de 24 de luni cu încheierea a două contracte subsecvente a câte 12 luni.

Condiții de participare la licitația pentru salubrizare în gări

Pentru participarea la procedura de achiziție se solicită lista principalelor servicii prestate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați. Experiența similară se va demonstra prin prezentarea unui contract sau a mai multor contracte din care să reiasă servicii similare prestate în ultimii trei ani cu o valoare individuală/cumulată de minimum 2.618.864,44 lei.

Garanția de participare la licitație este de 26.188,65 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 22 iunie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 22 octombrie 2022.

Ultimele Articole