spot_img
vineri, septembrie 30, 2022
spot_img

Cât vrea să dea Regionala Brașov pe un SUV cu volan îmbrăcat în piele și scaune încălzite

Regionala Brașov a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA vrea să cumpere un SUV cu volan îmbrăcat în piele și scaune încălzite.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat luni anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect ”Autoturism/SUV – SRCF Brașov”. Valoarea totală estimată a contractului este de 96.639 de lei, echivalentul a aproape 20.000 de euro.

Pe raza Sucursalei Regionale de Căi Ferate Brașov sunt executate permanent lucrări de întreținere și reparații linii, aparate de cale, poduri, podețe, terasamente, lucrări în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, curățire și refacere șanțuri de scurgere a apelor pluviale, încărcare/descărcare materiale, întreținere și reparații echipamente de semnalizare feroviară, în scopul menținerii în stare de funcționare a elementelor componente ale căii ferate. Realizarea acestor lucrări, în fazele de execuție și de recepție, impune prezența la teren a personalului propriu pentru discuția sau soluționarea diferitelor aspecte semnalate în diferite faze de realizare a investițiilor, se arată în anunț. Pentru realizarea acestor acțiuni care implică deplasarea personalului C.F.R. în teren cu mijloace de transport auto se propune achiziționare unui Autoturism SUV. Autoturismul SUV este destinat transportului de persoane, folosit în activitatea proprie de transport care se va desfășura atât pe drumuri publice, cât și pe drumuri de interes local, accidentate (drumuri de acces la calea ferată sau de-a lungul acesteia).

SUV cu volan îmbrăcat în piele, sistem multimedia, jante din aliaj și scaune încălzite

În Caietul de sarcini al licitației se precizează și caracteristicile pe care va trebui să le îndeplinească autoturismul.

Printre dotări se numără: jante din aliaj design Tergan, computer de bord cu afișarea temeperaturii exterioare, volan îmbrăcat în piele, prize USB la locurile din spate, scaunele din față încălzite, radio DAB, ecran tactil de 8 inch, sistem de navigație, replicare smartphone, patru difuzoare, USB.

Garanția de participare la licitație va fi în cuamtum de 1% din valoarea fără TVA a contractului – 966,39 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 16 august 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 16 noiembrie 2022.

Ultimele Articole