duminică, mai 12, 2024
spot_img

VIDEO Un tren al Regio Călători a luat foc pe Valea Prahovei. În garnitură erau 200 de pasageri

Un tren al Regio Călători a luat foc sâmbătă după-amiază, în județul Prahova, între gările Posada și Sinaia, în timp ce se îndrepta spre Brașov.

Regio Călători a luat foc

Garnitura avea la bord aproximativ 200 de călători și circula pe ruta București Nord – Brașov.

Incendiul a izbucnit în timp ce trenul R 16033, de pe ruta București Nord – Brașov, se afla între între stațiile Posada și Sinaia, informează Digi24.

Sursa degajărilor mari de fum a fost un scurt circuit la un vagon. Cei aproximativ 200 de pasageri au fost coborâți din tren și, din informațiile de la această oră, nu sunt victime. Mai multe echipaje de la ISU Prahova au intervenit la fața locului, cu două mașini de stingere și un echipaj de prim-ajutor.

Un tren al Regio Călători a luat foc. Un alt incident a avut loc pe 31 mai

Pe 31 mai, au fost probleme la un automotor de același tip al Regio Călători. Atunci, a fost circulație feroviară blocată pe Valea Prahovei, după ce un automotor al operatorului menționat s-a defectat între Brașov și Timișu de Jos.

”Trafic feroviar blocat în zona Timișul de Jos, km CF 158 + 100 m, pe firul 1- ruta Predeal-Brașov. Ca urmare a unor defecțiuni tehnice la cuplajul celor două automotoare ale unui tren Regio-Călători 16033, ce circula pe ruta București Nord-Brașov, traficul feroviar este blocat pe ruta Predeal-Brașov”, declara la vremea respectivă Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole