spot_img
sâmbătă, noiembrie 27, 2021
spot_img

Licitație pentru refacția liniei de tramvai la Arad, în valoare de 2,5 milioane de euro

O licitație pentru refacția liniei de tramvai la Arad, în valoare de 2,5 milioane de euro, a fost lansată la finele săptămânii trecute.

refacția liniei de tramvai la Arad
FOTO cu rol pur ilustrativ

Primăria Municipiului Arad a postat în sistemul electronic de achiziții publice anunțul de licitație ce are ca obiect ”Refacție linie cale de tramvai și a rețelei aeriene de contact aferente în municipiul Arad – tronsonul IV – strada Pădurii (între str. Abatorului și str. Condurașilor) pentru proiectul <Modernizare Sistem de Transport Public cu Tramvaiul în Municipiul Arad Strada Pădurii între Strada Abatorului și Strada Condurașilor>”.

Proiectul presupune lucrări pe o cale de rulare a tramvaiului în lungime de 1,62 km cale dublă, rețea aeriană de contact în lungime de aproximativ 3,70 km, înlocuirea stâlpilor de susținere a rețelei aeriene de contact și modernizarea a opt stații de tramvai.

Valoarea totală estimată a contractului, finanțat prin Programul Operațional Regional, este de 12.788.190 de lei, echivalentul a aproximativ 2,5 milioane de euro.Condiții de participare la licitația pentru refacția liniei de tramvai la Arad

Pentru participarea la procedura de achiziție se solicită executarea de lucrări de tipul specificat.  Ofertanții vor completa DUAE cu principalele activităti similare din ultimii 10 ani în valoare cumulată de minimum 12.700.000 lei fără TVA, la nivelul a cel mult cinci contracte. Se consideră ultimii 10 ani până la data limită de depunere a ofertelor.

La nivelul DUAE trebuie precizate informații, cum ar fi: numărul și data contractului invocat drept experiență similară, valoarea, beneficiarul, data de începere și finalizare, precum și ponderea și/sau activitătile pentru care a fost responsabil ofertantul.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 19 aprilie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 19 octombrie 2021. (A.B.)

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole