spot_img
luni, decembrie 6, 2021
spot_img

Luna martie vine cu reduceri la Interrail Pass. Cumperi acum și călătorești mai târziu

Luna martie vine cu reduceri la Interrail Pass, permisul care îți permite să călătorești în țările din Europa. Reducerile sunt de 20%.

reduceri la Interrail Pass

Pentru călătoria cu trenul în Europa, CFR Călători recomandă oferta Interrail Pass care vine cu reduceri de 20% în perioada 1-31 martie 2021, pentru ambele variante ale ofertei: Interrail Global Pass și Interrail One Country Pass, a anunțat luni operatorul feroviar de stat.

Ofertele promoţionale cu reducere sunt puse în vânzare până la data de 31 martie 2021, având prima zi de valabilitate în perioada 01 martie 2021 – 30 iunie 2021. Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (însoțiți de un adult), iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun și ei de tarife reduse.

Reduceri la Interrail Pass. Poți călători în 33 de țări

Spre deosebire de alte variante de călătorie, Interrail Pass permite o mai mare flexibilitate, ţinând cont că această ofertă dă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în  33 de ţări europene sau doar într-o ţară la alegere, în timpul perioadei de valabilitate.

Oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors. Totodată, Pass-urile Interrail Global și Interrail One Country cu 20% reducere pot fi restituite sau schimbate similar Pass-urilor disponibile cu tarif întreg. Detalii despre tarife preț întreg și alte informații sunt disponibile pe site-ul CFR Călători la secțiunea Trafic Internațional/ Interrail și AICI.

Oferta Interrail Pass este vândută în birourile CFR Călători – staţii şi agenţii CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii la telefon 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București) sau pot da click AICI. (A.B.)

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole