spot_img
duminică, decembrie 4, 2022
spot_img

[Recomandare CFiR] Cursuri de calificare, posturi pentru tineri ingineri și alte anunțuri de angajare în oferta Grup Feroviar Român

Oferta Grup Feroviar Român de pe platforma CFiR, unica platformă de recrutări dedicată domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, cuprinde cursuri de calificare, posturi pentru tineri ingineri și alte anunțuri de angajare.

GRUP FEROVIAR ROMÂN (GFR), entitatea fanion a GRAMPET GROUP – cel mai mare holding feroviar privat din Uniunea Europeană, a devenit, în cei peste 20 de  ani de experienţă în domeniul transporturilor, unul dintre principalii jucători de pe piaţa concurenţială de transport feroviar de marfă din România și lider naţional al transporturilor feroviare de produse petroliere.

Așa cum menționa Amedeo Neculcea, Director General Adjunct la GFR, în prezentarea pe care a susținut-o pe data de 23 noiembrie 2021 în preambulul Târgului de Carieră Feroviară în care a vorbit despre companie, mediul de lucru și despre strategia de personal, unul dintre interesele majore ale companiei în perioada următoare este reprezentat de atragerea tinerilor prin cursurile de calificare pe care le organizează și oportunitățile oferite celor aflați la început de carieră.

Oferta Grup Feroviar Român – Cursuri de calificare, posturi pentru tineri ingineri și alte anunțuri de angajare

Astfel, oferta Grup Feroviar Român de pe platforma CFiR cuprinde anunțuri de înscriere la cursuri de calificare pentru meserii feroviare, oferte pentru tinerii absolvenți sau masteranzi de facultăți tehnice și anunțuri de angajare pentru cei cu diferite calificări.

Ce trebuie să faci dacă îți dorești să faci parte din echipa GFR?
Dacă îți dorești să faci parte din echipa unei companii, ale cărei valori fundamentale sunt ”Calitate-Siguranță-Responsabilitate-Inovație”, tot ce ai de făcut este să parcurgi următorii 3 pași:

 1. Să accesezi anunțul care te interesează din oferta Grup Feroviar Român
 2. Să aplici la anunț printr-un click pe butonul ”Aplică Acum”
 3. Să trimiți, prin formularul de aplicare, un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici, eventual însoțit și de o scrisoare de intenție și/sau alte documente solicitate în anunț

Vrei să începi o Carieră Feroviară în România? GFR îți oferă următoarele posibilități:

Deții o calificare sau ai la bază o școală cu profil electric sau mecanic? Îți poți găsi un loc de muncă în cadrul GFR, la punctul de lucru de la Brazi-Prahova, dacă practici meseria de:

Grup Feroviar Român te așteaptă să faci parte dintr-o echipă dinamică, în oricare din punctele sale de lucru din România, cu un pachet salarial motivant și îți oferă perspective de promovare, atâta vreme cât există această dorința din partea ta, dacă deții calificarea pentru oricare dintre funcțiile de:

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA GRUP FEROVIAR ROMÂN

Dacă ești în căutarea unei companii pentru o carieră de viitor la nivel național și internațional îți prezentăm zece motive pentru care ți-ai dori să devii partenerul nostru, pentru o carieră de succes în domeniul siguranței feroviare:

 1. MEDIU DE LUCRU MODERN – posibilitatea de a lucra într-un mediu dinamic de lucru, modern și dotat cu cele mai bune echipamente, utilaje, sisteme informatice din domeniul feroviar.
 2. SPECIALIZARE ȘI INSTRUIRE – cursurile și practica se desfășoară în punctele noastre de lucru, alături de cei mai buni și dedicați profesioniști din domeniul feroviar.
 3. LUCRU ÎN ECHIPĂ – vei lucra într-un climat plăcut și sigur, plin de energie, pasiune și respect, în care domină spiritul de echipă, fiind susținut pe tot parcursul profesional
 4. ÎNVĂȚARE EXTINSĂ – toate perioadele de asimilare ale cunoștințelor din domeniul feroviar vor fi completate cu sesiuni de formare, în centrele noastre de training, unde vei învața să aplici informațiile necesare practicării funcției în condiții de siguranță, conform instrucțiunilor de lucru din domeniul feroviar.
 5. CONSILIERE PROFESIONALĂ ȘI DE CARIERĂ – vom colabora permanent cu tine pentru a beneficia, în orice etapă  a pregătirii profesionale, de cea mai potrivită opțiune și consiliere pentru o carieră  în care să-ți dezvolți abilitățile și cunoștințele.
 6. CEL MAI DE ÎNCREDERE ANGAJATOR DIN INDUSTRIE – te vei alătura unei companii care aspiră la a deveni cel mai bun și de încredere angajator din industria feroviară.
 7. DIVERSITATE – promovăm diversitatea, transformând toate diferențele în avantaje – GFR rămâne ‘’pioner’’ în promovarea și deschiderea primei școli de mecanici locomotivă adresată femeilor, într-o industrie prepoderent masculină.
 8. OPORTUNITĂȚi DE CARIERĂ – vei putea explora oportunități de carieră și aplică pentru o poziție potrivită ție în rețeaua de firme ale Grupului GRAMPET.
 9. INSTRUIRE LA STANDARDE INTERNAȚIONALE – accesul la programe și sisteme informatice create special pentru a facilita procesul de acumulare al cunoștințelor din domeniul dinamic al transportului feroviar.
 10. COMUNICARE – vom promova întotdeauna o comunicare permanentă între ține și șefii ierahici,
  pentru a se asigura un traseu profesional, ce va aduce un plus de valoare companiei pe termen lung.

Ultimele Articole