spot_img
miercuri, august 10, 2022
spot_img

RCG si Goldair Cargo au lansat primul lor serviciu de transport de marfa in Grecia

La 27 iunie, Rail Cargo Group si partenerul sau grec Goldair Cargo au lansat primul lor serviciu de transport feroviar de marfa la terminalul RCG din Sindos, Salonic. Trenul a plecat de la terminal catre Idomeni, in apropiere de granita cu Macedonia.
Rail Cargo Logistics – Goldair, un joint venture format de cele doua companii, va functiona ca operator feroviar de marfa cu acces liber, iar trenurile vor furniza servicii de transport de marfa pe ruta terminal-Idomeni, in apropiere de granita cu Macedonia si in regiunea Salonic. Noul potential al joint-venture-ului se bazeaza pe ruta de transport dintre Europa Centrala si porturile Salonic si Piraeus, permitand companiei RCG sa asigure servicii neintrerupte de transport intre Germania si Grecia, via Bulgaria (prin punctul de trecere a granitei Kulata).
In 2014, Goldair Cargo, in colaborare cu Caile Ferate Austriece, au infiintat Rail Cargo Logistics Goldair, iar, incepand cu 2015, subsidiara OBB, Rail Cargo Group, colaboreaza cu Goldair Cargo, transformand JV-ul intr-una dintre cele mai de succes companii de transport de marfa si logistica de pe piata greceasca.
Goldair Cargo a fost infiintat in 1987, iar in prezent este una dintre cele mai mari companii de transport si logistica din Grecia. Compania este specializata in servicii de transport rutier, maritim si aerian la nivel international si, incepand cu noul serviciu, devine si furnizor de transport feroviar de marfa. Compania detine terminale logistice in Atena si Salonic, echipate cu sisteme de management al depozitelor de ultima generatie.

Ultimele Articole