UPDATE Răzvan Cuc a fost rănit într-un accident rutier în București. Ministrul Transporturilor are o mână ruptă

15 iulie 2019

Mașina ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc a avut un accident rutier în Capitală, în dimineaţa zile de luni, și demnitarul a ajuns la spital.

Răvan Cuc a avut un accident

Răzvan Cuc mergea spre Guvern. Ministrul Transporturilor nu a avut răni grave, iar starea sa este stabilă, informează Digi 24.

UPDATE Ministrul are o mână ruptă. Accidentul, rezultat în urma unei depășiri neregulamentare

 Răzvan Cuc are mâna ruptă în urma accidentului în care a fost implicat luni dimineaţă. „Asta nu mă împiedică ca următoarele zile, adică miercuri să mă duc pe şantier în inspecţie şi să văd ce se va întâmpla pe şantiere pentru că activitatea trebuie să continue. A fost un eveniment nefericit, am discutat şi cu celălalt şofer care a acroşat maşina când mă deplasam spre întâlnirea la care trebuia să fiu dimineaţă la ora 10, este în regulă, nimeni n-a păţit nimic, toată lumea este în regulă, şi şoferul meu şi celălalt şofer sunt di punct de vedere fizic perfect sănătoşi” a spus Răzvan Cuc, la ieşirea din Spitalul Floreasca.

Ministrul a precizat că medicii i-au făcut mai multe investigaţii şi un computer tomograf pentru că a avut dureri la spate în urma accidentului. Cuc susține că purta centura de siguranţă, că nu a văzut cum s-a produs accidentul pentru că citea nişte documente şi a mai spus că îl cunoaşte de opt ani pe şoferul său, despre care a spus că este foarte prudent.

Între timp, Brigada Rutieră a Capitalei a anunţat că şoferul unui autovehicul care se deplasa pe Bd. Alexandru Ioan Cuza dinspre Str. Maltopol către Str. Petru Rares, în apropiere de intersecţia cu Str.Iacob Negruzzi, ar fi efectuat o depăşire neregulamentară peste marcajul continuu. În acel moment a intrat în coliziune cu o mașină care se încadrase pentru a efectua virajul la stânga pe str Iacob Negruzzi. În urma impactului a rezultat avarierea celor două autovehicule şi a altor patru mașini parcate.

În urma accidentului, Răzvan Cuc a acuzat dureri la spate şi la mâna stângă. Din acest motiv s-a dus la Spitalul Floreasca pentru un control medical.

”În cursul zilei de astăzi, autovehiculul în care se afla Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a fost implicat într-un eveniment de circulație. Menționăm că Ministrul Transporturilor nu conducea respectivul autoturism.
Instituțiile abilitate desfășoară cercetări cu privire la circumstanțele producerii evenimentului respectiv”, a precizat Ministerul Transporturilor.

Accidentul a avut loc în zona Gării de Nord.

Răzvan Cuc a avut un accident. Precizările Poliției

”În jurul orei 10.00, a avut loc un accident rutier pe Str. Alexandru Ioan Cuza/Str. Iacob Negruzzi, în care au fost implicate 2 autoturisme in mișcare si 4 staționate. În urma evenimentului rutier, a rezultat o victimă, bărbat în vârstă de 36 de ani, pasager intr-unul dintre autoturisme. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Conducătorii auto au fost testați, rezultatul fiind 0”, a informat Brigada de Poliție Rutieră.