spot_img
luni, februarie 6, 2023
spot_img

RATP va achizitiona un vehicul de identificare a defectelor sinei

06-mermecOperatorul de transport parizian RATP a acordat companiei MERMEC un contract pentru un vehicul diesel-electric de masurare a sinei. Acesta va fi primul astfel de vehicul de masurare conceput pentru a opera si in locurile unde poluarea aerului poate atinge, in anumite conditii, un nivel considerabil, cum ar fi sistemul de transport subteran.
Vehiculul de identificare a defectelor sinei va imbunatati siguranta, eficienta costurilor si disponibilitatea liniilor de feroviar si metrou contribuind la calitatea aerului in spatiile subterane in timpul operarii.
MERMEC devine primul furnizor feroviar care pune pe piata un vehicul de identificare a defectelor sinei autopropulsat proiectat sa elimine emisiile de carbon folosind un pachet de tractiune diesel-electric. Vehiculul va fi dotat cu un sistem ultrasonic de identificare a defectelor pentru a minimaliza intreruperea serviciului comercial. Sistemele vor identifica defectele interioare de-a lungul intregii lungimi a sinei liniilor la o viteza de operare de pana l 60 km/h.

Ultimele Articole