RATB: licitatie de 30 mil euro pentru modernizarea tramvaielor tip V3A-M

13 aprilie 2018

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a anuntat organizarea unei licitatii deschise, in valoare de 135 milioane lei (30 milioane euro), in vederea reconstruirii si imbunatatirii parametrilor tehnici si de confort ai tramvaielor tip V3A-M. Criteriul de atribuire va fi pretul cel mai scazut.

Potrivit anuntului de participare (cu numarul 184323/publicat la 12 aprilie), RATB apreciaza ca se vor incheia estimativ 5 contracte subsecvente, dintre care un contract in acest an si patru contracte in 2019. Cantitatea estimata pentru un contract subsecvent de modernizare este de minim 3 tramvaie si, maxim, 12 tramvaie. Valoarea celui mai mare contract subsecvent va fi de 32,4 milioane lei. Se estimeaza ca primul contract subsecvent se va semna odata cu acordul-cadru.

In total, in anuntul de participare se precizeaza ca vor fi modernizate minim 3 tramvaie si maxim 50 de tramvaie, asta sub incidenta celor cinci contracte subsecvente semnate.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 14 mai 2018.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 17 mai 2018.

Deschiderea ofertelor va avea loc la data de 16 august 2018.

Mai multe detalii despre acest proiect initiat de catre RATB dar si despre alte proiecte de modernizare sau achizitie de tramvaie noi in alte orase din Romania, precum Cluj, Timisoara, Oradea, Iasi sau Arad, veti putea afla la Conferinta pentru Material Rulant pe care Club Feroviar, alaturi de Asociatia Industriei Feroviare din Romania (AIF) o organizeaza la Iasi, in perioada 25-26 aprilie.

Anul acesta, Club Feroviar a introdus in Conferinta de Material Rulant panelul Orasele „smart” aleg tramvaiul, dedicat exclusiv proiectelor de transport urban pe sina din Romania.

 

Selectia anunturilor de licitatii, de pe site-ul e-licitatie.ro, care se adreseaza domeniului feroviar o puteti gasi pe siteul Catalog Feroviar la sectiunea “Licitatii”.