RATB a anulat licitatii de 60 milioane lei

Dupa toate probabilitatile, tramvaiele din Bucuresti nu vor mai fi dotate, prea curand, cu sisteme de climatizare.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a anulat trei licitatii ce prevedeau instalarea de sisteme de climatizare pe aproximativ 200 de tramvaie din Capitala.

Licitatiile fusesera initial lansate la jumatatea lunii aprilie si se ridicau, in total, la valoarea de 60 milioane lei (aproximativ 13 milioane euro).

Potrivit datelor publicate atunci de catre RATB, ar fi trebuit montate sisteme de climatizare pe tramvaie V3A, Bucur LF si V3A-M.

Surse din cadrul Directiei de Achizitii a RATB au declarat pentru Club Feroviar ca decizia anularii licitatiilor a fost motivata de faptul ca  “nu au fost depuse oferte”.

Despre posibilitatea reluarii acestor licitatii in curand, ne-a fost precizat ca „inca nu a fost luata nicio decizie la nivelul conducerii RATB in acest sens.”

Reamintim ca tot in luna aprilie RATB a anuntat organizarea unei licitatii deschise, de aceasta data in valoare de 135 milioane lei (30 milioane euro), in vederea reconstruirii si imbunatatirii parametrilor tehnici si de confort ai tramvaielor tip V3A-M. Si aceasta licitatie a fost, de asemenea, anulata.

 

Selectia anunturilor de licitatii, de pe site-ul e-licitatie.ro, care se adreseaza domeniului feroviar o puteti gasi pe siteul Catalog Feroviar la sectiunea “Licitatii”.