spot_img
miercuri, decembrie 7, 2022
spot_img

Sindicaliștii lui Ion Rădoi: Raportul de control la Metrorex e o ”fițuică”

Sindicaliștii de la metrou, conduși de Ion Rădoi, consideră că Raportul de control la Metrorex este o ”fițuică” și, din acest motiv, nu merită luat în considerare.

Raportul de control la Metrorex Ion Rădoi Scandalul de la Metrorex

”În ultimele zile, circulă în mass media și în mediul on-line o așa-zisă sinteză a raportului Corpului de Control al Ministrului Transporurilor și Infrastructurii, referitoare la situația constatată de acesta la Metrorex SA. Având în vedere faptul că această <fițuică> nu este semnată de nimeni, nu este asumată de nimeni, USL Metrou consideră că nu are ce comenta până la momentul în care Corpul de Control nu va prezenta la Societatea Metrorex un raport semnat și asumat. P.S. <FIȚUICA> = MINCIUNA ZILEI”, se arată într-un comunicat de presă dat publicității marți de Unitatea – Sindicatul Liber Metrou.

Comunicatul este semnat de toți membrii Biroului Permanent al organizației sindicale, în frunte cu președintele Ion Rădoi.

Raportul de control la Metrorex, fără număr de înregistrare

Club Feroviar a semnalat faptul că așa-zisul raport, din care a apărut o așa-zisă sinteză pe pagina de Whatsapp a jurnaliștilor acreditați la Ministerul Transporturilor, seamănă mai degrabă cu o făcătură.

Îi lipsește un număr de înregistrare, cum au toate sintezele rapoartelor de control prezentate la Guvern, nu e menționată perioada acoperită de verificări și nici cine a făcut verificările. Semnătura este acoperită de un dreptunghi negru.

O altă mare problemă este că Ministerul Transporturilor nu a încercat nici măcar să obțină părerea conducerii Metrorex în privința concluziilor ce figurează în raportul de control lansat zilele trecute pe surse în social media, fără a fi asumat de nimeni. (A.B.)

Ultimele Articole